‘Opgewekt’ vooruitkijkend

september 29, 2009

Juni 2009   Het afgelopen pinksterweekend zijn ook wij – op de zondag – naar Opwekking geweest. En wel met een aantal doelen. Eén ervan was dat Jing zich had opgegeven om een halve dag bij onze presentatiestand op de zendingsbeurs te staan om mensen ‘een kijkje te laten nemen in de keuken van Agapè’. Dat was het thema van de stand en te horen aan de reacties had onze ontwerpster – een collega van de communicatie-afdeling – daarmee in de roos geschoten. Daarnaast was het ook een mogelijkheid om de ‘sing-in’ te bezoeken. We hadden onze vriendin / collega bij ons die op bezoek was uit Azië. En de ervaring van een zangdienst met 10-duizenden enthousiaste gelovigen is om niet te vergeten. 
We  willen hier ook even vooruit kijken.
Net als de vorige twee jaren gaan wij weer naar Spanje om daar mee te helpen met de training van een aantal 10-tallen jonge Agapè medewerkers van diverse landen. We gaan daarvoor weer naar dezelfde plek, de herberg aan de Camino de Santiago om weer veertien dagen ondergedompeld te worden in de atmosfeer van de religieuze bedevaart… Een geweldige mogelijkheid om heel veel mensen in aanraking te brengen met de realiteit van een relatie met Jezus. Een leuke bijkomstigheid is dat Josef dit jaar ook mee gaat en Freek en Josef dus samen een paar dagen kunnen gaan lopen. Het lopen van een deel van de Camino is een onderdeel van de training. Na die vijftien dagen training hopen we – op de terugreis – een week uit te kunnen rusten bij vrienden van ons in Barcelona. Een ander deel van deze zomer, en een ander stuk van onze vakantie, zullen we bezig zijn met het opknappen van de vloer in onze woonkamer. Die moet helemaal geschuurd en gelakt worden… Bidden jullie met ons mee voor de tijd in Spanje; om goede gesprekken – zowel met onze trainees als met de pelgrims? Bid ook dat we deze zomer daarnaast ook nog de tijd zullen hebben om goed uit te rusten, vooral Freek merkt dat hij eigenlijk geen reserves meer heeft qua energie. Iedereen een geweldige zomer toegewenst.

Advertenties

Eén reactie to “‘Opgewekt’ vooruitkijkend”

  1. RobD Says:

    I don’t usually reply to posts but I will in this case, great info…I will add a backlink and bookmark your site. Keep up the good work! 🙂


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: