Jing komt bijna terug!

september 2, 2010

Jing vertelde me het vorige  weekend dat ze toch nog een ander appartement heeft gevonden voor haar moeder. Een geweldig antwoord op gebed.  Na al het rondrijden en ontdekken dat betaalbare woningen erg slecht van kwaliteit zijn en goede woningen onbetaalbaar, vonden ze nu een twee slaapkamer appartement in dezelfde straat nota bene.  Ze hebben gekeken wat er aan moet gebeuren om het klaar te maken en daarna met de eigenaar gesproken. De afspraak is dat het aanpassen kan gebeuren in september en dat mama verhuist per 1 oktober als haar huur in haar huidige appt afloopt. En over september hoeft geen huur betaald te worden!

Geweldig toch?

Ondertussen zijn erg ook contacten gelegd met twee mogelijke kopers van het huis waar Jing haar moeder vorig jaar uit moest vanwege de overstroming. Alle stukjes van de puzzel vallen op hun plaats.

Maar toch, omdat er zoveel te regelen en organiseren was – veel meer dan verwacht – is Jing nu erg moe! Fysiek en emotioneel. En van het emaotioneel verwerken van het overlijden van haar broer is ook niet veel gekomen.

Bid voor haar dat ze straks goed tot rust mag komen en dat ze mag weten en merken dat haar moeder zich thuis en happy zal voelen in dat nieuwe appartement.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: