Sinds 1978 zijn wij (Freek en Jing de Vries) werkzaam via Agapè, de eerste tien jaar in de Filippijnen en daarna in Nederland. In de loop der jaren zijn we samen op heel veel terreinen bezig geweest. Studentenwerk, Straatevangelisatie d.m.v. de film ‘Jesus’, Gemeente-opbouw werk, Toerusting van christenen op allerlei terreinen, etc.
Verscheidene jaren is Freek hier in Nederland verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van de nieuwe DVD versies van de film ‘Jesus’ en daarna maakte hij deel uit van de Communicatie-afdeling van Agapè. Sinds de herst van 2010 is hij nu werkzaam bij GAiN – de hulpverleningstak van Agapè Internationaal.

Jing is al vele jaren actief binnen het gebedswerk van Agapè. En nu stuurt zij de mensen aan die binnen de diverse teams anderen begeleiden bij het opbouwen van hun team van partners, een groep mensen die om de medewerker heen staan en hen ondersteunen in gebed, door financiële hulp en via hun tijd en netwerk. Ze is hier, zowel in Nederland als op Europees niveau, bij betrokken.

Werken bij Agapè betekent ook dat we samenwerken met allerlei mensen die door middel van giften (via Agapè) dit werk mogelijk maken.Eigenlijk  net zoals de levieten in het oude testament vrijgesteld waren voor het werk van de Heer en Paulus in het NT werd onderhouden door diverse personen en gemeentes.

Wil je hier meer over weten ?
http://www.agape.nl/geven/meebouwen-aan-gods-koninkrijk/

of wil je ons helpen?
http://www.agape.nl/medewerkers/freek-en-jing/  (code 26)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: